• Natural / Remeis Naturals

  Antimarejos per viatges en cotxe

  Remedio de aceites esenciales para el mareo en viajes en coche

  Acabem de tornar d’unes vacances amb tota la família en cotxe. Això és tot un repte de per sí tenint en compte que anàvem amb la furgoneta de 8 places plena fins a dalt amb 4 nens i avis. Però encara t’ho semblarà més tenint en compte que almenys 2 dels passatgers es maregen amb facilitat al cotxe i jo des dels embarassos tampoc sóc la passatgera ideal.

  Sabent que faríem el viatge vaig tenir el temps suficient per preparar-me. Em vaig posar mans a la massa per buscar remeis no perjudicials per evitar la mala passada a tothom; a la petita perquè un estómac remogut és un fàstic i als demès perquè anar enllaunats amb una bossa de vòmits no és precisament un viatge ideal.

  Pastillas homeopáticas y roll on de aceites esenciales hecho en casa son mis nuevas armas contra el mareo en el coche
  Mis armas antimareo en el coche – pastillas homeopáticas y roll on de aceites esenciales

  Vaig trobar 2 alternatives per combatre els marejos en cotxe que em varen semblar bona solució: unes pastilles homeopàtiques que es comencen a prendre el dia abans i una barreja d’olis essencials.

  Les pastilles homeopàtiques

  Després de buscar a internet remeis homeopàtics i donar amb tot tipus de «boletes» ideals per prevenir aquest mal estar d’anar amb cotxe, em vaig dirigir a la farmàcia, llista en mà, per deixar anar el meu «superconeixement» del tema.
  Però resulta que la meva investigació va ser temps perdut ja que aquesta composició ja existia en forma de pastilles! Cocculine són unes pastilles que contenen just els ingredients que buscava. Recomanen prendre 2 pastilles 3 cops al dia anterior i el dia del viatge. Ens varen funcionar de perles. I no, no en soc representant ni rebo cap tipus de benefici per nombrar el seu producte. M’ho va suggerir la farmacèutica i realment varen complir el que esperàvem d’elles. No veig perquè no compartir-ho ;-P
  Això si, com ja he dit, el remei s’ha de prendre com a prevenció el dia abans del viatge. Per un remei d’efecte immediat és millor el següent.

  Roll-on d’olis essencials per marejos en cotxe

  Les meves investigacions no varen acabar amb l’homeopatia. Sabia que hi havia d’haver-hi algun remei d’olis essencials que tant utilitzen les mames d’Estats Units. I Bingo! vaig trobar la recepta ideal per la que no havia de demanar més que un oli essencial de gingebre que no tenia a mà.
  Ha sigut un salvavides, perquè realment puc dir i confirmar per experiència pròpia i dels nens, que funciona i és bastant ràpid. Per aquest motiu et deixo aquí la recepta que jo vaig trobar a pinterest.

  Remedio de aceites esenciales para el mareo en viajes en coche

  Recepta de Roll-on per marejos en cotxe

  • Ampolleta buida de Roll-on de 10ml (l’enllaç és a la pàgina de Gran velada on he comprat amb anterioritat altres productes – no hi ha ni afiliació ni beneficis per part meva)
  • Oli portador (oli de coco, ametlles o un altre oli natural neutre)
  • 10 gotes d’oli essencial de Gingebre
  • 10 gotes d’oli essencial de Lavanda
  • 10 gotes d’oli essencial de menta piperita

  Barrejar tots els ingredients i posar-los en el roll on

  En cas d’utilitzar l’oli de coco, s’ha de tenir en compte que es solidifica a temperatures inferiors a 21 graus. És fàcil de dissoldre – simplement escalfant l’envàs amb les mans.

  Com aplicar-ho

  En quant s’insinua el mareig o un cop ja sigui present, només aplicava una mica del roll on en la templa (sienes en castellà) o a la part interior del canell. En uns minutets la marejada passava.

  Conclusió

  Els dos remeis ens varen salvar de marejos de llarga durada. La gran no va tenir cap tipus de símptomes en cap dels dos viatges llargs (anada i tornada) i en els curts el roll on complia la seva missió. Als demès ens vaig aplicar roll-on en moments apurats i en pocs minuts el problema quedava resolt.

  Espero que et serveixi aquest petit contingut informatiu i que t’ajudi a millorar les marejades en cotxe del vostre proper viatge. Si saps d’algun altre remei, ja saps! comparteix!! 😉

 • You may also like

  1 Comment

 • Reply Consells per viatges llargs en cotxe amb nens - Mama Retro octubre 3, 2019 at 1:56 pm

  […] Del viatge de Pamplona em vaig emportar una bona lliçó el dia de la tornada; varem haver de parar unes 5 o 6 vegades perquè la gran de casa no parava de vomitar dels marejos! Des d’aleshores no ha sigut mai més bona passatgera al cotxe. Sempre porta els marejos d’equipatge. I aquest mal moment volia estalviar-li tant a ella (perquè estar marejada en el cotxe és el pitjor) com a nosaltres (anar acompanyats d’una bossa de vòmits en una llauna de sardines tampoc es menys desagradable). Així que em vaig informar a la farmàcia i a internet i vaig trobar aquests 2 remeis que em varen anar fenomenal!. […]

 • Leave a Reply