Benvingut/da a Mamaretro

Hola i benvingut/da al meu blog!

Em dic Jenny i soc mare de 4 fabuloses criatures. En aquests ultims anys siguent mare, he descobert noves formes de viure i veure la vida; a consciencia i aprofitant cada moment que tinc.

Abans era tot el contrari a una persona organitzada o atenta al meu entorn. Vivia els dies sense considerar massa el que feia o el perquè. Mai he sigut de fer coses fora de lloc o massa esbojarrades, pero no recordo disfrutar conscientment dels moments. Vivia de forma plana.

A partir del moment en que vaig saber que seria mare, vaig decidir canviar moltes coses. Volia que el meu fill tingués espai per creixer, un entorn segur. Em vaig donar conte de que ja no nomes es tractava de mi, ara erem una família. Des d’aleshores han passat ja 6 anys i han nascut 3 petits monstres més.

He anat evolucionant en més d’un sentit, com tota persona fa amb el temps. En el meu cas he dedicat l’atenció a la familia, la llar i a la meva persona. He llegit molts llibres en aquest temps, he vist molts documentals, trastejat molts blogs de supermares americanes i m’he donat conta de que tot anava enfocat a un mateix estil de vida.

Minimalisme, «slow living», Realfooding, Zero Waste. Tots aquests moviments nous que s’estan posant de moda són formes de vida antigues en les que tot es defensa que el menys és mes.

Vull viure conscient i present. Assaborir cada moment i viure la felicitat al dia. Vull aprofitar el temps aplicant tot el que aprenc i compartir els meus progressos i fracassos. Trobaràs aquí pensaments, experiències de mama, trucs, receptes, activitats, formes de cuidar del meu entorn i de cuidar-me a mi i tot el que trobi que pugui ser del teu interés.

Espero que puguis distreure una estona en aquestes pàgines i que t’emportis moltes coses noves per aplicar a casa teva.

Una abraçada!

Jenny